Főoldal
Étel- és itallap
Rólunk
Városunk
Barangolás
Szolgáltatás
Rendezvények
Partnereink
Galéria
Vendégkönyv
 
 
Hírlevél


 

Kedvezmények és kártyák

Eddigi látogatóink száma:
Free Counters
Free Website Counter

Rólunk

A Boglárka Panzió története 1992-ig nyúlik vissza, egy addig vállalati üdülőként működő ingatlan megvásárlásával kezdődött minden. Családunk 1993 óta foglalkozik vendéglátással, ekkor nyílt meg a Boglárka Büfé, melyből először söröző, majd melegkonyhás étterem került kialakításra.

 A tulajdonosnak, Ádám Mátyásnak, már régen dédelgetett álma volt egy egész évben üzemelő saját étteremmel rendelkező panzió létrehozása. Az álom megvalósítására 2000-ben nyílt meg a lehetőség egy PHARE program keretein belül. A "Matyóföld - gyógy- és termálvízre, kulturális örökségre alapozott - turizmus fejlesztése" címmel benyújtott projektben két beruházás szerepelt. Az egyik egy gyermekmedence építése a Zsóry Gyógy- és strandfürdő területén, a másik pedig a panzió építése volt. A munkálatok 2001 nyarán kezdődtek és a következő év tavaszán fejeződtek be. Az addig szezonálisan üzemelő faházas egység helyén 2002 májusában nyílt meg az egész évben nyitvatartó Boglárka Panzió-Étterem.

 Meglévő szálláskínálatunk 2007 júliusában 4 db egyenként 4 fő elhelyezésére alkalmas apartmanházzal bővült. Jelenleg is ebben a formában üzemelünk.

 

Hitvallásunk

"Minden egyes vendéget úgy kell vendégül látni és úgy kell neki a szolgáltatásokat nyújtani, hogy a vendég olyan elégedett legyen, hogy máskor is visszatérjen és bátran, sőt jó szívvel ajánlja szálláshelyünket - a Boglárka Panziót - másoknak, hiszen mint tudjuk az elégedett vendégnél nincs jobb reklám."
                                                                                                  /Ádám Alexandra/

   
Kapcsolat | Impresszum | Adatvédelem