Főoldal
Étel- és itallap
Rólunk
Városunk
Barangolás
Szolgáltatás
Rendezvények
Partnereink
Galéria
Vendégkönyv
 
 
Hírlevél


 

Kedvezmények és kártyák

Eddigi látogatóink száma:
Free Counters
Free Website Counter

Étterem

Térjen be hozzánk a Boglárkába egy jóízű ebédre vagy egy hangulatos vacsorára.
Jó levegő, nyugodt környezet, házias ízek, bőséges adagok és udvarias kiszolgálás fogadja egész évben.

Szálló-, valamint külső vendégeink étkezési lehetőségéről 60 fő befogadására alkalmas éttermünkben gondoskodunk. Különtermünkben 25 fő kényelmes elhelyezését tudjuk biztosítani.
Étel- és itallapunkon bőséges kínálat áll Vendégeink rendelkezésére, így reméljük, hogy mindenki megtalálja a számára legfinomabb ízeket és a hozzájuk illő italokat. Kisvendégeinket gyermekétlap várja.
 

Ide kattintva megtekintheti étlapunkat!

 
Nyáresti borozgatáshoz vagy egy hangulatos vacsorához is ajánljuk májustól szeptemberig üzemelő 100 férőhelyes fedett teraszunkat.
 
 
Éttermünk kiváló helyszíne lehet családi események méltó megünneplésének, legyen szó születés- vagy névnapról, ballagásról, diplomaosztóról vagy eljegyzésről. Keresztelők, osztálytalálkozók, tanácskozások, valamint üzleti ebédek és vacsorák egyaránt kerültek már lebonyolításra nálunk.
 
 
Esküvőket maximum 50 főig vállalunk és a szervezés ügyes-bajos dolgaival kapcsolatban mindenben segítünk a jegyespárnak.
A Boglárkában mindent egy helyen megtalálnak: kihelyezett polgári szertartás, ünnepi vacsora házias ízekkel, szálláslehetőség a messziről érkezőknek
 
 
Rusztikus hangulatú fedett grillteraszunk apartmanjaink mellett kapott helyet. Itt előzetes egyeztetés alapján vállaljuk bográcspartyk,  grillvacsorák és borkóstolók lebonyolítását 50 főig. A terasz hamar népszerű lett az osztálytalálkozót, vagy családi találkozót szervező vendégeink körében.
Kérje személyreszabott ajánlatunkat elérhetőségeink valamelyikén.
 
 
Csoportok részére előzetes bejelentkezés alapján a következő programokat kínáljuk:
borkóstoló cigányzenével
bogrács party táncos mulatsággal
disznóvágás házi pálinkával és forralt borral
 
Kutyabarát hely - Éttermünkben és kerthelyiségünkben egyaránt fogadunk jól nevelt, a többi vendéget nem zavaró kutyusokat.
 
 
Éttermünkben SZÉP kártyával, Erzsébet utalvánnyal és Erzsébet kártyával is fizethet.
 
   
Kapcsolat | Impresszum | Adatkezelés